Det finns få saker som kan vara så härligt och hemskt på samma gång som fåfänga. Den kan verkligen göra att människor gör galna saker. De senaste decennierna har plastikkirurgi blivit ett vanligt tillvägagångssätt för att få bukt med den värsta fåfängan, men i många fall går det överstyr.

När fåfängan går för långt

Det finns många sätt som man kan dra fåfängan för långt. Det kan exempelvis handla om att sola sig för mycket, sminka sig för mycket, klä upp sig för mycket eller plastikoperera sig för mycket. Den som lider av ett allt för stort behov av att förfina sitt yttre kan snabbt hamna i en ond spiral.

När det kommer till plastikkirurgi är det dock vanligt att man har en plastikkirurg som inte är kapabel att säga åt sin kund när det börjar gå för långt. Är man i bra händer, som hos citadellkliniken.com, så bör det inte vara några större problem med att få veta när man kanske borde besöka en psykolog istället för en plastikkirurg.

Kort sagt så är det en väldigt fin gräns mellan att ha en sund och osund fåfänga. Det är så klart roligt att göra sig lite extra fin och värna om sitt yttre, men det får inte gå överstyr. Lagom är bäst.