Är det någon gång man inte vill vara sämst så är det på arbetsplatsen. Vi alla vet vad som riskerar att hända då. Jag kan inte påstå att jag brukar se mitt ansikte i ramen för “månadens medarbetare”, men jag planerar att göra ändring på det. Det är inte så att jag vill att andra ska se dåliga ut, men om de inte lyckas skina i skuggan av min glans så får de skylla sig själva.

Mer godis!

Inget är så ingrott i svenskarna som fikat, inte minst fredagsfikat. Den heliga stunden på alla kontor. Det ska bakas och fixas och man ska följa en turordningslista för att se vems tur det är att styra upp kalaset. Den fruktansvärda skammen om man glömt bort sin fikadag är inte nådig. När man tvingas åka till Ica i sista sekunden och köpa en påse gifflar och en torr rulltårta. Ja ni förstår, undertecknad har råkat ut för detta ett par gånger.

Men nu inför jag godisdagen – och den kommer vara alla dagar! Bland kontorsmaterial och annat så hittade jag hos Office Depot en hel mängd med olika storpack godis. Dessa tänker jag helt enkelt sprida ut på lite olika platser på kontoret, i köket, kanske utanför toaletterna och självklart i entrén. Inget piggar upp en trött eftermiddag som en kexchoklad eller en liten påse gott och blandat.

Fredagsfikat kan se sig besegrat nu. Candy king är här och jag kommer vara mest uppskattad av alla på arbetsplatsen!