Plastblommor. Finns det nåt värre? De doftar inte. De är knastertorra när man tar på dem. De blir dammiga. Inte dammiga som levande blommor kan bli ut

Plastblommor. Finns det nåt värre? De doftar inte. De är knastertorra när man tar på dem. De blir dammiga. Inte dammiga som levande blommor kan bli utan dammiga som knastertorra plastblommor kan bli. Det är sorgligt rent ut sagt. Färgen är si så där. Blommorna ser inte äkta ut och är inte äkta heller för den delen. Om ett blad lossnar av någon anledning så sticker där ut en liten grön plastpinne mitt i alltihopa. Det bästa vore om alla plastblommor blev återbrukade, det vill säga gjorda till något annat än de var från början.

Tänk en restaurang på ett nöjesfält. Där de dekorerat runt altanen och runt om på väggarna och borden överallt med plastpelargoner. Finns det något anskrämligare och fulare? Jag menar att det syns ju lång väg, formligen lyser lång väg att det handlar om oäkta blommor. Hur kan maten smaka i en så oäkta miljö? Är maten gjord på äkta råvara kan man fråga sig. Om dekoren består av oäkta plastblommor eller ännu värre torra sidenblommor så kan ju maten inte vara god. Det finns vissa saker som helt enkelt inte är bra för människor. Plastblommor är definitivt inte bra för någon och troligtvis inte för någon del av planeten heller.